Egyéb (4)
 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Érintésvédelmi, tűzvédelmi és villámvédelmi felülvizsgálatok — Rövid határidővel vállaljuk az időszakos érintésvédelmi felülvizsgálatokat, valamint az erősáramú berendezések tűzvédelmi felülvizsgálatait. Továbbá villámvédelmi felülvizsgálatok norma és nem norma szerinti vizsgálatait. Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keressen minket bizalommal! 2019.09.11.

Név: Ampervadász Kft.
Lakhely: Abaújlak
Tel: +36706318368
E-mail: avoffice08@gmail.com
Web: http://www.erintesvedelem.hu/
ID: #101411

 
Ping-pong asztal eladó — Használaton kívüli beltéri ping-pong asztal olcsón eladó.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Miskolc
ID: #87296

 
 
Csökkentse fűtési költségét 25-30%al — Ha nem akarja,hogy kiszökjön a jó meleg a lakásából s még csökkenteni is akarja fűtési költségét akkor szigeteltessen reális áron! Nem kell kicserélnie megvetemedett nyílászáróját Cégünk vállalja nyílászárói hő,hang,por szigetelését További információ telefonon.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Miskolc
ID: #86659

 
Wakeboard Rebel Beach — Nálunk a Rebel Beachen 2 oszlopos kötélpályán tanulhattok wakeboardozni, vagy csiszolhatjátok, fejleszthetitek tudásotokat. A hely adottságainak köszönhetően, még a szélviharban is tükörvizen lehet csúszni! Budapesttől 10 percre (a Tordasi lehajtónál kell lejönni Pest megyei matrica még érvényes), Martonvásáron nyugodt, ősfás, madárcsicsegős környezetben várunk titeket! Korra és nemre való tekintet nélkül bárki elsajátíthatja ezt a sportot, az élmény garantált!

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Galvács
ID: #85806

 
Weboldalunk sütiket használ. Az oldal böngészésével Ön automatikusan hozzájárul ehhez (a sütikről bővebben itt olvashat)
Rendben