Egyéb (6)
 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Tüzifa — Eladó nagyon jó minőségű tűzifa? Vegyes kemény tűzifa készleten! CSER / BÜKK / AKÁC / TÖLGY / KŐRIS! Ömlesztett ár.! 20-25 cm szeletelt konyhakészen! 38.990 tol! Kalodás ár.! SOROSAN SORBA RAKOTT KOHANYKÉSZEN! 40.500 tol! Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből szállítunk Ország bármely területére üzemanyag áron! Azonosító: AB:3705938!

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Miskolc
ID: #111839

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Lomtalanítás Miskolc/Borsod — Lomtalanítás Borsod. Miskolcon És Vonzáskörzetében! Ön is azzal a problémával küzd, hogy összegyűlt a lakásban az Ön számára használhatatlan dolog, illetve kacat, lim-lom? Vagy éppen lakást örökölt és ki szeretné pakoltatni a fölösleges dolgokat / holmikat / lomokat? Szeretne tőle minél hamarabb megszabadulni kínlódás vagy idegeskedés nélkül? Akkor a lehető legjobb helyen jár. Én mindent elszállítok Ingyenesen. Pár még használható dologért cserébe! Műszaki cikk, hagyaték, pince ki ürítés, padlás ki ürítés, iroda, panel lakás, kertes lakás, sitt, udvar takarítás, és még sorolhatnám.. Ha sürgős vagy akár azonnali kezdéssel szeretné engem keressen!

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Miskolc
ID: #106410

 
 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Székelykapuk, kopjafák, fafaragás, faragott bölcső, hagyományőrzés — Üdvözlöm Kedves Hölgyem/Uram! Vállaljuk székelykapuk, kopjafák, dombormüvek., tornácok, ács és asztalos munkák készítését, minőségi munkával, kedvező áron igényeseknek. A fafaragást, hagyományőrzést, székelyterméket, a mi feladataink közé tartozik garanciálisan elkészíteni. Az alábbi holapon találnak képeket, amit hamarosan fogunk bővíteni, különböző mintájú képekkel. Igyekszünk rövid videokat is feltölteni a honlapra, ezzel egy kis betekintést nyújtani a munkáinkba.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Tiszatarján
ID: #105575

 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Székelykapuk, kopjafák, fafaragás, faragott bölcső, hagyományőrzés — Az erdélyi megrendelésekek is nagyon örülünk A képek amelyeket találnak a honlapon, árulkodnak a minőségrő. A tavasszal teszünk fel új képeket más eddig nem használt új mintákkal. Tel. 004048277518, ha nem elérhető a másik 0040746834600 e-mail: j.gyula@freemail.hu gyula.j59@gmail.com Az e-mail-ekre is rövid időn belül válaszolunk. Nálunk számít a megrendelői sorrend, és az előleggel már be is van programálva. Dolgozunk még asztalos munkákkal is. Főbb erősségeink: több évtizedes tapasztalat, magas minőség, rugalmasság a megrendelők igényeihez, kompromisszumok kötése, pontosság stb.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Tiszadorogma
ID: #102449

 
Miskolcon és környékén kerti munkát vállalok! — Megbízható munkámra igényes, autóval rendelkező fiatalember vagyok. Miskolcon és környékén minden kerttel kapcsolatos munkát vállalok. Ásás, fűnyírás, medence takarítás, sövény igazítás, gyümölcs szedés, stb. Autóval rendelkezem. Egész nap elérhető vagyok.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Miskolc
ID: #89957

 
Tűzifa olcsón ingyenes szállítással! — Tűzifát szállítunk rövid határidővel 8-kalodától teljesen díjtalan kiszállítással. Rejtett költségek nincsenek minden információ megfelel a valóságnak. Fenyő: 10 200 Ft/m3 Tölgy, cser, bükk: 11 200 Ft/m3 Akác: 13 200 Ft/m3. Az árak szórt m3-re vonatkoznak mely teljesen ellenőrizhető.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Alsózsolca
ID: #88326

 
Weboldalunk sütiket használ. Az oldal böngészésével Ön automatikusan hozzájárul ehhez (a sütikről bővebben itt olvashat)
Rendben